• 195621
  • 195621 1
  • 195621 2
13% попуст
Заштеди со Клуб цена

Машина за пере. сушење VOX WDM1257-T14FD

Капацитет за перење: 7 kg
Капацитет за сушење: 5 kg
Брзина на вртежи: 1.200 rpm
Број на програми: 15
LED дисплеј
Одложен почеток 23h
Звучен сигнал
Заштита од прелевање
Систем за препознавање дефекти
Бучава во воздухот 76 dB
Димензии (Ш×В×Д): 596×845×527 mm

Клуб Цена
24998 ден. 28599 ден.

На залиха