• 191123
13% попуст
Заштеди со Клуб цена

Машина пери/суши LG F4 DV710S2E

Inverter DirectDrive мотор
6 motion технологија
LG ThinQ™
AI DD™
Steam™
LED дисплеј
Енергетска класа:А
Вртежи:1400 врт./min
Капацитет:10.5kg перење,7kg сушење
Програми:14
Потрошена електрична енергија:7.14 kWh
Одложен почеток

Клуб Цена
54986 ден. 62999 ден.

На залиха