• 189715
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ласерско метро LD030P 30m

Точност на мерење: ± 2 mm
Мерно подрачје: 0,2 – 30 m
Класа на ласер: II
Тип на ласер: 635 nm
Класа на заштита (IP): IP54
Напојување: Батерија AAA 1,5V (2x)
Опсег на работна температура: -25 / 70 º C
Димензии (Д x Ш x В): 115 x 53 x 25 mm
Тежина: 0,1 kg
Производител: Makita
Ласерско метро за прецизно мерење до 30 метри. Има 3 работни функции: единечно мерење, функција за следење, пресметка на плоштина и IP54 заштита од прашина и водени капки.

Клуб Цена
5535 ден. 6150 ден.

Само 1 останати во залиха