• 196752
  • 196752 2
  • 196752 1
  • 196752 3
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Кутија за храна со поклопец 2000ml

Матријал: пластка
Димензии: 48,5×36,0x26,5cm
Волумен: 2000ml
Продуктот е во повеќе бои.

Клуб Цена
116 ден. 129 ден.

На залиха