• 196766
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Кутија за храна со поклопец 1100ml

Матријал: пластка
Димензии: 41,5×37,0x52,5cm
Волумен: 1100ml

Клуб Цена
134 ден. 149 ден.

На залиха