• 180715

Кутија за храна правоаголник 1.2L

Волумен:1.2 L
Димензии:20 X 15 X 9cm
Материјал:пластика
*Се што Ви е потребно за еден оброк

195 ден.

На залиха

SKU: 180715 Категорија: