• 187606
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Компресор Агрина 100 литри К на каиш

Моќност на мотор 2.2 kW
Напон: 230 V -монофазен
Проток на воздух: 250 l/min
Притисок: 8 bar
Тежина: 67 kg
Производител: Агрина
Компресор со голем капацитет наменет за домашна и индустриска употреба. Може да се користи и како дел од инсталација на машини кои имаат постојана потреба од извор на компримиран воздух. Располага со моќен мотор и двоклипна компресорска глава поврзана со моторот преки ремен.

Клуб Цена
87435 ден. 97150 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 187606 Категории: ,