• 187117
23% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима VIVAX ACP-18CH50AEMIs

Енергетска класа на ладење: A++
Енергетска класа на греење: A+
(SEER/SCOP):(7.1 / 4.0)
Максимален капацитет на ладење: 6130 W
Максимален капацитет на греење: 6740 W
Просечна моќност: Ладење 5280 W
Просечна моќност: Греење 5570 W
Влезна моќност ладење: 1539 W
Влезна моќност греење: 1480 W
Проток на воздух: 840 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 1.80 l/h
Ниво на бучава: 42 dB (A)
Работна температура: од -15 °C до 50 °C
Маса внатрешна единица: 10 kg
Маса надворешна единица: 34 kg
Препорачана површина: 55 m²
Фреон: R32
Филтри: Bio филтер, филтер за прашина
Димензии надворешна единица: 800x554x333 mm
Димензии внатрешна единица: 957x213x302 mm
Останато: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby,
заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed,
self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување,
безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран,
sleep mode, тајмер, интелегентно отопување
Функции: Memory функција, турбо, Wi-Fi ready

Клуб Цена
39989 ден. 51799 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 187117 Категории: ,