• 194118
20% попуст
Заштеди со Клуб цена

Камин fabbygo Алегра

Камин fabbygo alegra
Моќ: 6 kW
Големина : 79 x 71 x 50 /cm
Тежи: 171кг

Клуб Цена
22392 ден. 27990 ден.

На залиха