• 13

Кафемат KRUPS KP1A0831 (Црн)

РАБОТА СО КАПСУЛИ
МОЌНОСТ 1340-1600 W
ПРИТИСОК 15,0 БАР
ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА – АВТОМАТСКО НАПОЈУВАЊЕ ПО 5 МИНУТИ
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА БИГОРОТ
НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА ПИЈАЛОЦИ
ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДГОТОВКА НА КАФЕ
ЗА ТОПЛИ И ЛАДНИ ПИЈАЛОЦИ
КОМПАКТЕН И СТИЛСКИ ДИЗАЈН
ПЛАСТИЧНО КУЌИШТЕ
БОЈА ЦРНА

5999 ден.

Нема на залиха

SKU: 175556 Категорија: