Кафемат Krups Picolo XS KP1A3B31

Потрошувачка на енергија:1.600 W
Притисок 15 бари
Волумен на резервоар за вода 0,8 l
Материјал пластика
Димензии и тежина
Длабочина: 13,6 cm
Ширина: 26,6 cm
Висина: 27,6 cm
Тежина:2 kg
Боја Црна

6529 ден.

На залиха

SKU: 184950 Категорија: