• 183094

Апарат за еспресо FUEGO CM-6821

Апарат за еспресо и капучино
Моќност:850 W
Притисок:15bar
Капацитет на резервоар:1.5l
Безбедносен систем за заштита

5499 ден.

Нема на залиха

SKU: 183094 Категорија: