• ghjghjgjjj
9% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима инвертер W PRO KB70BT1EG

Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
Максимален капацитет на ладење:7200 W
Максимален капацитет на греење:7300 W
Просечна моќност:6500/7100 W
Влезна моќност ладење:2060 W
Влезна моќност греење:2150 W
Проток на воздух:1100 m3
Капацитет на одвлажнување:2.20 l/h
Ниво на бучава внатрешна единица: 45/42/40/38/35/32 db
Ниво на бучава надворешна единица: 55 db
Работна температура:од -20 ℃ до 43 ℃
Маса внатрешна единица:11 kg
Маса надворешна единица:42 kg
Фреон:R32
Филтри:4 во 1 филтер – витамин ц, катехин, сребрени јони, хепа, активен јаглен
Димензии надв. Единица:860 x 667 x 310 mm
Гаранција:3 години

Клуб Цена
60993 ден. 67099 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 189762 Категории: ,