• 183056

Фрижидер Vivax VL-235 W

Ладилник со една врата
Енергетска класа: A+
Димензии: 55,0×55,0×142,0 cm
4 стаклени полици
Променлив смер на отварање на вратата
1 компресор
Нето капацитет: 230 l

12999 ден.

Нема на залиха

SKU: 183056 Категорија: