• 166543
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Флексибилен лепак Ceresit 16cm

Лесно се нанесува на балкони, тераси и трајно влажни простори (домашни + јавни), внатрешни и надворешни
За лесно деформирачки и тешки подлоги (особено плочка на плочка, OSB)
Отпорно на подно греење.
Препорачано за земјени, порцелански и камени плочки и изолациски плочи.

Клуб Цена
872 ден. 969 ден.

На залиха

SKU: 166543 Категории: ,