• 190109

Електричен тротинет MS Energy E21

Димензии: 1110x530x1230mm
Тежина: 32кг
Мотор: 500W
Максимална брзина: 260km/h
Батерија: 36V / 20.8Ah
Полнење: 11ч
Големина на тркала: 10″
Тип на рамка: aлуминиум
Тип на сопирачки: кочници со дупли дискови + кочење со ногапредни и задни диск сопирачки
Светло: предни и задни LED диоди, рефлектирачка лента

57299 ден.

На залиха

SKU: 190109 Категорија: