• jghjghjg
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Електричен Шпорет Bosch HSE420120

Самостоен шпорет, Бела боја,
Плоча за готвење со две брзи и две обични полиња за готвење,
Конвеционална рерна,
Број на начини на загревање 4,
Горно/Долно загревање,
Долно загревање, Врел воздух, Пица, Омрзнување, Скара со кружење на воздухот,
Варијабилно печење на скара со голема површина,
варијабилно печење на скара со мала површина,
XXL рерна со внартечни зидови од ГранитЕмајл,
62л,
фиока за сад

Клуб Цена
17991 ден. 19990 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 189785 Категории: ,