• 192015
11% попуст
Заштеди со Клуб цена

Елекетрична пумпа Argina MD 800W

Моќност :800W
Максимална висина: 38 m
Maксимална длабочина: 8 m
Притисок: 3.8 bar
Проток: 3200 l/h
Тежина: 9 kg
Производител: Агрина
Висококвалитетна вакумска пумпа за спроведување/извлекување на вода од бушотини, бунари или површински извори (акумулации).

Клуб Цена
6490 ден. 7290 ден.

На залиха