• гхјг

Четка за снега Robust Michelin

Четката е во комбинација со гребалка на лед
Влакната на четката се изработени од посебна комбинација на материјали кои за моќно чистење на снегот а притоа не ја оштетуваат бојата на колата

797 ден.

На залиха

SKU: 180477 Категорија: