Цедалка TEFAL ZP300138

Цитрус преса
Моќност 25 W
2 филтри
Автоматско уклучување/исклучување со притискање на конусот
Вртење во 2 правци
Лесно разглобување и чистење

1909 ден.

На залиха

SKU: 182724 Категорија: