• 189707
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Бургија за метал HSS D-09824

Дијаметар Ø: 10 mm
Вкупна должина: 133 mm
Работна должина: 87 mm
Производител: Makita
Бургија за метал HSS D-09824 10x133mm.

Клуб Цена
342 ден. 380 ден.

Само 2 останати во залиха