• 189736
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Брусен диск Metal A-85335

Тип на диск: A30R
Пречник на диск ø: 230 mm
Пречник на насадниот отвор на дискот ø: 22,23 mm
Дебелина на диск: 2,5 mm
Најголем број на вртежи: 6.650 min-1
Производител: Makita
Брусен диск Metal A-85335 230×2.5mm

Клуб Цена
179 ден. 199 ден.

На залиха

SKU: 189736 Категории: ,