• 169935

Бојлер Bosch TR5000 21/24 EB

Ен.класа А од 21/24kW
Работен притисок: 0.25 бари
Регулатор на моќност 21kW/24W

21590 ден.

Нема на залиха

SKU: 169935 Категорија: