• 111

Бојлер проточен Bosh TP1100

Моќност:24kW
Регулатор на моќноста : 14 kW/21 kW
Работен притисок : 0.9 бари
Бучавост: 15 dB
Kaпацитет на топла вода во минута: 13,2л/7,2 л/мин. (38С/60С)
Бакарни цевки : греачите никогаш не доагаат во допир со вода
Отпорни на корозија,воздушни меурчиња и бигор
Сигурност:Заштита IP25,осигурач 40 А,-трофазно

20990 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 169937 Категорија: