• 196679
  • 196679-1
  • 196679-2
  • 196679-3
7% попуст
Заштеди со Клуб цена

Бојлер проточен BOSCH TR7001 15/18/21

Номинален капацитет: kW 15 / 18 / 21
Минимален пресек на кабел: 4mm2 (Во зависност од инсталацијата, типот на заштита
и националните регулативи, може да биде потребен поголем пресек на кабелот)
Заштитник за осигурувачи/RCD 25/25/32
Индекс на заштита: (IP) IP25
12°C до 38°C без ограничувач на брзина и обем на проток (л/мин) 8,1 / 9,8 / 11,6
12°C до 38°C со ограничувач на брзина и обем на проток (л/мин) 5,0 / 7,6 / 7,6
12°C до 60°C (л/мин) 4,4 / 5,3 / 6,2
Минимална брзина на проток за започнување со работа 2,5 л/мин
При првото пуштање во употреба, минималната брзина на проток на вода треба да биде 3,5 л/мин
Максимална дозволена температура на доводот 55°C
Може да се поврзе со апликацијата Bosch HomeCom Easy преку дополнителен адаптер (достапен како додаток) и со апликацијата Bosch HomeCom Easy може да се контролира од каде било. Предниот капак на уредот може лесно да се отстрани за да се инсталира дополнителен адаптер за Wi-Fi.

Клуб Цена
26990 ден. 28990 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 196679 Категории: ,