• 187779
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Батериска пила 18+18V, 30cm DUC306PT2

Напон на батериите: 18 + 18 V LXT
Тип на батерија: 2 x BL1850B Lithium- Ion
Капацитет на батериите: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Аh
Тип на полнач: DC18RD
Тип на ланец: 3/8 ” 1.1 mm
Должина на мач: 300 mm
Брзина на ланец: 0 – 20 m/s
Капацитет на резервоар за масло: 0,2 l
Ново на бучавост: 89,0 dB(A)
Димензии на пилата: 556 x 205 x 232 mm (ДхШхВ)
Тежина: 5,1 kg
Производител: Makita
Батериска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска рачна со кружна форма која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и висок вртежен момент кој овозможува сечење дури и на дебели гранки.

Клуб Цена
52072 ден. 57858 ден.

Само 1 останати во залиха