• 171246

Авто Чорапи за снег МАТТЕ – S

Не ги оштетува алуминиумските бандажи, не предизвикува вибрации или бучава додека возите
ДИЗАЈНИРАНИ ВО КАНАДА – Прифатени како еквивалентни со ланци за снег во целиот свет во последните 20 год.

1690 ден.

На залиха

SKU: 171246 Категорија: