• 192004
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ѕидна намотка за црево Gardena

Капацитет: 60 m 13 mm (1/2″), 50 m 15 mm (5/8″), 35 m 19 mm (3/4″)
Производител: Gardena
Со класичната ѕидна намотка за црево 60 од GARDENA можете лесно да го премотувате вашето продолжено градинарско црево без никакви свиткувања. Намотката за црево е направена од висококвалитетни материјали и затоа е особено отпорна, издржлива и не бара одржување. Оптимално прилагодена за која било големина на градина, благодарение на ѕидниот држач. Вклучениот водич за црево гарантира дека цревото се намотува рамномерно и не се витка – дури и околу аглите. Благодарение на цврстиот метален држач, вашето градинарско црево може да се чува на ѕидот на начин што заштедува простор. Покрај тоа, ѕидната монтажа ви овозможува да го намотате цревото во исправена положба, што е олеснителна околнст за вашиот грб. Кога е потребно, можете да ја извадите намотката од држачот и лесно да ја транспортирате со помош на практичната рачка за носење.

Клуб Цена
3681 ден. 4090 ден.

На залиха