• 454
33% попуст
Заштеди со Клуб цена

Врата собна Бела 70x100cm

Произведена од медијапан материјал
Вратно крило исполнето со натрон саќе
AGB магнетна бравa машински вградена во вратното крило
Штелувачки довратник за дебелина на ѕидот од 8 cm дo 29 cm (на барање, воможни се и дебелини над 29 cm).
Универзална – лева/деснa; при монтажа се одредува правецот на отворање
Атестирана и сертифицирана на IMS
Погодна за станбени, деловни и јавни објекти со вообичаен и поинтензивен начин на експлоатација

Клуб Цена
5000 ден. 7490 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 169861 Категории: ,