• 159
  • 159.2

Вграден фрижидер Favorit UCF 2764N

Вкупен капацитет: 264 L
Капацитет на ладилникот : 189 L
Капацитет на замрзнувачот: 75 L
Енергетска класа: А
Целосно вградлив
Автоматско одмрзнување
Димензии (В/Ш/Д): 177x54x54.5 cm

27999 ден.

На залиха

SKU: 183159 Категорија: