• 192732

Вград.сет GORENEJ BO6717E03BG/EST641BSC

Начин на поставување: Вграден
Димензии: 595x595mm
Енергетска класа: A
Стаклокерамичка плоча
Начин на поставување: Вграден
Димензија: 595x54mm

28999 ден.

Нема на залиха

SKU: 192732 Категорија: