• 193753

Вертикален замрзнувач Beko RFSA210K30WN

MinFrost®
Реверзибилна врата
Енергетска класа: F
Нето капацитет: 168L
Број на фиоки: 6
Дневен капацитет на замрзнување: 7.7/24kg
Автономија: 14H
Ниво на бучава:3 7dB
Димензии: 135.7x54x56cm

21999 ден.

Нема на залиха

SKU: 193753 Категорија: