• 406

Вентилатор VIVAX TF-111LD

Елегантен дизајн
Моќност: 40 W
Лади и освежува на 3 различни нивоа
Изберете ја вашата омилена програма за дување или поставете тајмер во опсег од 0.5 – 7.5 часа
Три различни типа на дување: natural, sleep и normal
Боја: Бело/Црна

4499 ден.

Нема на залиха

SKU: 198283 Категорија: