• 195976
13% попуст
Заштеди со Клуб цена

Веб камера X-TRIKE 0015 XPC01

Микрофон: вграден
Сензор: 1/6″ CMOS
HD камера: 3P
Стапка на пренос: 640×480, 480p/30fps
Формат на датотека: MJPG / YUY2, BMP/JPEG/PNG, AVI/WMV
Опсег на сликање: 70cm-90cm.
Фокусирање: фиксен фокус
Интерфејс: USB
Должина на кабел: 1,2m

Клуб Цена
419 ден. 479 ден.

На залиха