• 197233
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Васер вага + ласер + метро

Напојување: 3 парчиња – AG13 батерии
Точка линија хоризонтална -, вертикална 1, вкрстена линија +.
Стандарден метален линијар

Клуб Цена
719 ден. 799 ден.

На залиха

SKU: 197233 Категории: ,