• 191959
  • 191959 1

Тостер сендвич и грил MAX GTS 55 B

Моќност: 2000 W
Температурни нивоа: 5
Отстранливи грил плочи
Ширина на зоната за печење: 34х24cm
Прилагодување на висината
Број на нивоа на печење: 2
Се отвора до 180⁰ како скара
Променлив зглоб
Прилагодлив термостат
Индикатор за вклучено и спремно
Рачка за носење

2999 ден.

На залиха

SKU: 191959 Категорија: