• severin-at2589-toaster-edelstahl-schwarz-ha-deko

Тостер Severin 2589 Двопек

Моќност: 800 W
Капацитет: 2 лепчиња
Топлинско изолирано куќиште
Интегриран греач за печење
Копче да се откаже на циклусот на средина
Електронска контрола на затоплување
Замрзнат леб ( копче со пилот светло )
Складирање на кабeлот

2299 ден.

Нема на залиха

SKU: 176870 Категорија: