• 180207

Teпсија 30 Декор 3032

Дијаметар : 30cm
Обем : 4l
Висина : 58mm
Материјал: емајл
Боја: Црна
Одржување: Рачно и машинско перење
Тежина: 0,8 kg

1089 ден.

На залиха

SKU: 180207 Категорија: