• 193973
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Тенок диск за сечење inox 230мм D-75568

Гранулација: WA46R
Tип на диск: Рамен
Пречник на диск ø: 230 mm
Пречник на насадниот отвор на дискот ø: 22,23 mm
Дебелина на диск: 2,0 mm
Најголем број на вртежи: 6.650 min-1
Производител: Makita
Тенок диск за сечење инокс 230мм D-75568.

Клуб Цена
152 ден. 169 ден.

На залиха

SKU: 193973 Категории: ,