• 191285

Тенџере пплитко Standard 18/2.0lit 3215

Челично длабоко тенџере со стаклен капак и трослоен нелеплив гранитен премаз.Стаклениот капак е специјално дизајниран и изработен од калено стакло со отвор за пареа за да може да го контролирате процесот на готвење без да го кревате капакот .
Може да се користи на сите грејни елементи вклучувајки и индукциски плочи .

1079 ден.

На залиха

SKU: 191285 Категорија: