• 096543

Тенџере плитко стандард 24cm 2449C

Димензија: 24cm x 110mm
Капацитет: 4.75lit
Боја: црна
Одржување: рачно и машинско перење

1769 ден.

На залиха

SKU: 096543 Категорија: