• 191262

Тенџере плитко со стак. капак 22/3.5lit

Дијаметар (cm): 22
Волумен (l): 3,5
Висина (mm): 100
Материјал: Емајл на челичен лим
Со капак
Боја: сива
Одржување: Рачно и машинско перење

1419 ден.

На залиха

SKU: 191262 Категорија: