• 177461

Тенџере плитко класично 16/1.5lit 3037

Димензија: 16cm x 78mm
Капацитет: 1.5lit
Боја: црвена
Одржување: рачно и машинско перење

819 ден.

На залиха

SKU: 177461 Категорија: