• 193794
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Шпорет МБС 7 ЕМ NEW LINE – десен

Шпорет на дрва MBS 7em l– new line
Моќност – 9.5kw;
Гориво – Дрво, Јаглен
Загревање на површина до 43 – 56m2
Димензии:740x820x645mm

Клуб Цена
17999 ден. 19990 ден.

На залиха