• 195613
23% попуст
Заштеди со Клуб цена

Шпорет електричен VOX CHT 6000 WBF

Тип на рерни: Електрична
Волумен на рерната: 72л
Бројот на греачките: зони 4
Бојата: Бело
Горен греач: Да
Долен греач: Да
Статичко печење: Да

Клуб Цена
16000 ден. 20699 ден.

На залиха

SKU: 195613 Категории: ,