• 196493
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Рачна пила 530

Должина на сечиво : 530mm
Рачната пила GARDENA 530 е идеална за сечење на подебели гранки и логови. Со 530mm долгиот нож отпорен на ‘рѓа и сечиво со фино наострени заби, пилата е оптимално прилагодена за свежо и суво дрво. Рачката е направена од фина пластика и е опоремена со заштита за раката на лицето кое ја употребува.Сечилото лесно може да се затегне или отпушти преку механизмот со завртка.

Клуб Цена
1484 ден. 1649 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 196493 Категории: ,