• 183910

Правосмукалка VIVAX VCC-8004AB

Циклонска правосмукалка
Моќност: 800W
Eco Energy, Galactic
Капацитет: 2,5l
Циклонска со HEPA фитлер

5999 ден.

Нема на залиха

SKU: 183910 Категорија: