• 197275
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Правосмукалка DAEWOO RCC-240Y

Максимална моќност: 1400W
Моќност на вшмукување: 360W
Капацитет на контејнерот: 4L
Автоматско виткање на кабел
Црево за вртење од 360 степени
Филтер за излез за воздНиво на бучава: 80dB
Напон: 220-240V
Фреквенција: 50 Hz
Проток на воздух: 150 m3/h
Проток на воздух: 41,67 DM 3/сек
Должина на кабел: 4,83m
Големина: 450x 00x335mm
Големина на пакувањето: 480x330x370mm

Клуб Цена
4941 ден. 5490 ден.

На залиха

SKU: 197275 Категории: ,