• 191846
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Потопна пумпа Агрина MD 950W

Моќ: 950 W
Максимална висина: 54 m
Максимална длабочина: 55 m
Притисок: 5.4 bar
Максимален проток: 6000 l/h
Тежина: 16 kg
Производител: Агрина
Потопна пумпа Агрина идеална за извлекување на чиста вода од бушотини со максимална длабочина од 55 метри.

Клуб Цена
10071 ден. 11190 ден.

На залиха