• 192010
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Потопна пумпа Аgrina MD 750W

Моќност: 750W
Макс. висина: 8.8 m
Макс. длабочина: 7 m
Притисок: 0,85 bar
Проток на вода: 13000 l/h
Тежина: 6.5 kg
Производител: Агрина
Агрина потопна пумпа за чиста вода со пловак.

Клуб Цена
3501 ден. 3890 ден.

На залиха